ua en ru

Кіхтенко підтвердив підписання угоди з бойовиками про припинення вогню

Голова Донецької обласної державної адміністрації Олександр Кіхтенко підтвердив, що українська влада підписала нову угоду про припинення вогню з бойовиками.

Голова Донецької обласної державної адміністрації Олександр Кіхтенко підтвердив, що українська влада підписали нову угоду про припинення вогню з бойовиками. Про це він сказав в інтерв'ю виданню "Дзеркало тижня. Україна".

"За наявною у мене інформацією, у п'ятницю ввечері дійсно було підписано угоду про припинення вогню. Від військового керівництва підписав заступник начальника Генштабу генерал Думанський. Від "ДНР" - Захарченко. Воно сьогодні дотримується", - заявив він.

Також Кіхтенко зазначив, що, можливо, українська влада дійсно піде на обмін територіями з бойовиками.

Нагадаємо, вчора в штабі АТО підтвердили угоду з бойовиками про "розмежувальну лінію", однак сьогодні вранці спікер АТО Владислав Селезньов заявив, що таку угоду поки не підписано.

У свою чергу в самопроголошеної "Донецької народній республіці" вчора заявили про готовність протягом 5 днів відвести важке озброєння для створення 30-кілометрової буферної зони, згідно з мінським меморандуму.