ua en ru

"Київстар" збільшив загальний дохід до 3,3 млрд грн у II кварталі

"Київстар" збільшив загальний дохід до 3,3 млрд грн у II кварталі Фото: Капітальні витрати "Київстару" у II кварталі зросли втричі

Капітальні витрати компанії зросли до 1,2 млрд грн

"Київстар" - оператор телекомунікацій, збільшив загальний дохід в II кварталі 2015 р. до 3,3 млрд грн або на 9%. Про це повідомляє прес-служба компанії.

За даними компанії, показник EBITDA за звітний період виріс до 1,512 млн грн або на 12%. Для порівняння, у II кварталі минулого року він становив 1,349 млн грн.

У квітні - червні 2015 року доходи компанії від послуг мобільного зв'язку зросли на 12% (до 3,1 млрд грн), мобільного інтернету - на 26%. Дохід оператора від надання послуг фіксованого зв'язку знизився на 15% - до 238 млн грн.

Капітальний витрати за звітний період піднялися більш ніж втричі - до 1,2 млрд грн. Так відбулося багато в чому через інвестицій компанії в мережу 3G.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що компанія "Київстар" розглядає можливість створення дочірнього підприємства в якості одного з варіантів розвитку напрямку MFS (мобільно-фінансових сервісів).