ua en ru

"Київстар" планує запустити швидкісний мобільний Інтернет HSPA+

Телеком-оператор "Київстар" планує запустити швидкісний мобільний Інтернет HSPA +. Про це йдеться в повідомленні прес-служби компанії.
Як зазначили в "Київстар", з появою масової послугою 3G в сучасному стандарті HSPA + мобільним швидкісним Інтернетом зможуть користуватися мільйони українців.

"Незважаючи на обмежене покриття" Трімоб "послугою 3G у національному роумінгу користуються близько 25 тисяч абонентів" Київстар ". В середньому кожен абонент 3G-послуги отримує і передає більше 700 МБ даних щомісяця, використовуючи Інтернет в модемах і планшетах. Щорічно клієнти послуги використовують більш 120 ТБ трафіку ", - йдеться в повідомленні.

"Київстар" ввів 3G-тарифи для контрактних та препейд абонентів у роумінгу "Трімоб" в 2008 році. Чотири тарифу пропонуються як для користування Інтернетом через модеми, так і через смартфони і планшети.

У 2015 році "Київстар" отримав право на розвиток власної послуги 3G. На даний момент оператор займається будівництвом власної мережі для надання послуг мобільного зв'язку в стандарті HSPA +.