ua en ru

Київрада знову передала "Зелений театр" в оренду під концерти

Київрада знову передала "Зелений театр" в оренду під концерти Фото: Зелений театр

Розмір щорічної орендної плати становитиме 308,375 тис. грн

На пленарному засіданні Київської міської ради сьогодні, 14 травня, депутати підтримали рішення "Про затвердження переліку об'єктів комунальної власності територіальної громади міста Києва, право оренди яких виборюється на конкурсних засадах", а саме, мова йде про комплекс споруд і будівель "Зелений театр" загальною площею 2205,8 кв. м на Парковій Дорозі, "Зелений театр" планується передати в оренду на 10 років, передає прес-служба Київради.

Цільове використання будівель організація концертів та іншої видовищно-розважальної діяльності. Розмір щорічної орендної плати становитиме 308,375 тис. грн.

"Переможець конкурсу зобов'язаний зберегти цільове призначення об'єкта і поліпшення його технічних можливостей та забезпечити необхідні умови його експлуатації з урахуванням збереження підпірної стінки "Зеленого театру", яка є об'єктом історичного пам'ятника; забезпечити можливість зручного доступу відвідувачів до об'єкту: упорядкування і благоустрій паркінгів, безпечних пішохідних переходів, проведення ремонтно-відновних робіт з метою приведення театру в належний стан", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше Київський апеляційний господарський суд міста Києва повернув у комунальну власність столичний "Зелений театр".