ua en ru

Київрада затвердила програму соцекономрозвитку на 2016

Київрада затвердила програму соцекономрозвитку на 2016 Фото: пленарне засідання Київради

За ухвалення відповідного рішення проголосували 77 депутатів при мінімально необхідних 61

Київська міська рада сьогодні на пленарному засіданні затвердила програму соціально-економічного розвитку на 2016 рік. За прийняття відповідного рішення проголосували 77 депутатів при мінімально необхідних 61, повідомили у прес-службі Київради.

Згідно з документом, загальний обсяг фінансування програми за рахунок спеціального фонду міського бюджету дорівнює 2,025 млрд гривень. Крім того, передбачено 156 млн грн з державного бюджету і 2,183 млрд грн - власні та залучені кошти."КМДА підготувала проект програми соціально-економічного розвитку, який ми прийняли до розгляду 3 грудня, і кожен мав можливість з ним ознайомитися. Бюджетна комісія працює над цим проектом останній тиждень фактично цілодобово і внесла в нього низку важливих зауважень і пропозицій. Так що ми вже маємо фінальний варіант", - зазначив голова постійної комісії Київради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку Андрій Странніков.

За його словами, столична програма соцекономрозвитку на 2016 рік збалансована із проектом бюджету-2016, який буде розглядатися пізніше. Так, відповідне фінансування буде здійснюватися за рахунок міського бюджету, залучених коштів і власних коштів підприємств і організацій.

"Варіант програми, який ми сьогодні розглядаємо, в частині фінансування зі спецфонду міськбюджету збільшено на півмільярда - з 1,5 млрд гривень до трохи більше 2 млрд гривень", - наголосив Странніков.

Відновідно до документу, розподіл коштів спецфонду міськбюджету (на капвкладення та капремонт) між розпорядниками наступний: 574,182 млн грн - департаменту транспортної інфраструктури; 40,8725 млн грн - департаменту житлово-комунальної інфраструктури; 43,027 млн грн - департаменту охорони здоров'я; 380,5 млн грн - департаменту будівництва та житлового забезпечення; 105,278 млн грн - департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища; 40,874 млн грн - департаменту містобудування та архітектури; 17,65 млн грн - департаменту культури; 8,6 млн грн - департаменту освіти і науки, молоді та спорту; 8,226 млн грн - департаменту соціальної політики; 1,35 млн грн - департаменту надання адмінпослуг виконавчого органу Київради (КМДА); 0,75 млн грн - Службі у справах дітей; 2,24 млн грн - Київській міській раді; 2,7 млн грн - апарату виконавчого органу Київради (КМДА); 430,9 млн грн - на 10 райдержадміністрацій у м. Києві.

Київрада затвердила програму соцекономрозвитку на 2016 рік Сьогодні на пленарному засіданні Київська міська рада затве...

Опубліковано Інформаційний портал Київської міської влади 22 грудня 2015 р.

Нагадаємо, напередодні Кабмін перевів частину боргів Києва в держборг.