ua en ru

Київрада своїм рішення ліквідувала КП "Домашній магазин", "Київські ринки" та "Ріко"

Київрада своїм рішення ліквідувала комунальні підприємства "Домашній магазин", "Київські ринки" та "Ріко". За відповідне рішення проголосувало 82 депутати Київради, повідомляє кореспондент РБК-Україна.

"Робоча група працювала щотижня, ми повели два виїзні засідання, відвідали КП, які сьогодні працюють в столиці, виявили ряд речей, які несумісні з роботою КП, і тому було розроблено проект рішення, яке передбачає припинення діяльності КП, шляхом приєднання їх до КП "Світоч". Таким чином, замість чотирьох підприємств, які дублюють функції, дублюють свою роботу, ми будемо мати одне КП, яке , сподіваємося, буде працювати ефективно", - зазначив депутат Київради, доповідач з даного питання Володимир Філіпов.

У свою чергу депутат від партії "Удар" Олексій Давиденко зазначив, що депутати абсолютно усіх фракцій, що входили в робочу групу, усі зайняли одностайну позицію.

Нагадаємо, раніше виконуючий обов'язки першого заступника голови Київської міської державної адміністрації Анатолій Голубченко пропонував приєднати КП "Ріко" до КП "Домашній магазин" і на основі "Домашнього магазину" зробити так звані магазини близької доступності .