ua en ru

Київрада сьогодні розгляне питання виділення 25 млн грн на програму "Доступне житло" для киян

На сьогоднішній сесії Київрада розгляне питання виділення 25 млн грн на програму "Доступне житло" для киян. Програма передбачає часткову чи повну компенсацію першого внеску, розрахована на соціальних працівників та працівників комунальних підприємств Києва. Про це повідомила на брифінгу секретар Київради Галина Герега, передає кореспондент РБК-Україна.

Загалом на сьогоднішній сесії Київрада розгляне 302 проекти рішень

Серед іншого, планується виділити 12 млн грн на міську програму охорони здоров'я "Здоров'я киян", 23,2 млн грн на виконання природоохоронних заходів у 2012 р., 4,5 млн грн на утримання і впорядкування міської вулично-дорожньої мережі, 5 млн грн на будівництво житла для соціально незахищених верст населення, 10 млн грн на капітальний ремонт покрівель житлових будинків. Розглядатиметься також питання про затвердження міської цільової програми підтримки сім'ї та молоді на 2012-2016 рр., на яку планується протягом 5 років виділити 362,7 млн грн.

Також Київрада розгляне питання створення плану зонування Києва, за яким Київ буде поділено на зони, в кожній з яких будуть свої умови та обмеження для містобудування. Також розглядатиметься цільова програма створення містобудівного кадастру Києва на 2013-2015 рр. На створення кадастру передбачено 77,4 млн грн.

Читайте також: Питання про надання російській мові статусу регіональної сьогодні у Київраді розглядатися не буде, - Герега