ua en ru

Київрада розгляне сьогодні на пленарному засіданні рішення про внесення змін до бюджету Києва на 2011 р

Київська міська рада на пленарному засіданні 22 вересня розгляне рішення про внесення змін до бюджету Києва на 2011 р., за яким пропонується збільшити фінансування для бюджетних педагогів. Також буде розглянуто положення про зміну орендної ставки на майно територіальної громади Києва і збільшення посадових окладів для посадових осіб органів самоорганізації населення. Про це під час брифінгу повідомила секретар Київради Галина Герега, передає кореспондент РБК-Україна.
"Ми будемо приймати рішення, щоб збільшити фінансовий стимул для працівників освіти, які працюють в бюджетних закладах освіти. Також, крім цього, будуть виділятися кошти для фінансування важливої міжгалузевої комплексної програми "Здоров'я киян". Кошти направлятимуться на закупівлю інсуліну та автомобілів для перевезення інвалідів", - сказала Герега.
За словами Гереги, ці програми будуть профінансовані за рахунок перевиконання надходжень до бюджету майже на 20 млн грн.
Крім того, секретар Київради зазначила, що у разі прийняття рішення про оренду майна територіальної громади Києва, орендні ставки на бюджетні заклади охорони здоров'я зміняться з 10% до 5%, а для приватних закладів охорони здоров'я - з 20% до 10%. Щодо ОСН, то планується збільшення посадових окладів на 30% для посадових осіб, щоб збільшити кількість створення ОСН у Києві, яких наразі 63.
Всього сьогодні на порядок денний винесено 164 питання, більшість яких стосуються надання дозволу на початок проектних робіт.