ua en ru

Київрада планує розглянути два питання, що стосуються проведення в столиці Євро-2012

Київрада планує розглянути два питання, що стосуються проведення в столиці Євро-2012. Про це повідомив секретар Київради Олесь Довгий, передає кореспондент РБК-Україна.
Депутати розглянуть питання про внесення змін до рішення Київради про надання держпідприємству Центральна дирекція управління та реконструкції спортивної споруди спортивного ділянки для будівництва, експлуатації та обслуговування спортивні споруди зі штучним льодовим покриттям у Дніпровському районі міста Києва. За включення цього питання проголосували 73 депутати з 105 зареєстрованих у залі. 84 голосами вони також включили до порядку денного питання про надання земельної ділянки НСК "Олімпійський" для будівництва та облаштування багаторівневого спорудження зони гостинності на вул. Червоноармійська, 55 в Печерському районі столиці.
"Це питання стосується безпосередньо Євро-2012 та будівництва на спорткомплексі "Олімпійський", - підкреслив О.Довгий.
Крім того, сьогодні не буде розглянуто питання про ліквідацію судноплавної компанії "Київ" у зв'язку з "неготовністю розгляду даного питання". За виключення цього питання з порядку денного проголосували 102 депутати Київради.