ua en ru

Київрада має намір обмежити продаж алкоголю у Києві на час Євробачення

Київрада має намір обмежити продаж алкоголю у Києві на час Євробачення Фото: Київська міськрада

Обмеження передбачаються на території "Євромістечка" і МВЦ

Депутати Київської міської ради підтримали звернення Національної поліції України про заборону продажу спиртного під час проведення Міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2017" на засіданні постійної комісії з питань торгівлі, підприємництва та регуляторної політики. Про це повідомили в прес-службі Київради.

"Мова йде про заборону продажу пива, крім пива у пластиковій тарі, алкогольних, слабоалкогольних напоїв та вин столових в межах окремих територій міста Києва для мінімізації ризиків виникнення правопорушень під час Євробачення", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, обмеження передбачаються з 4 по 15 травня на території, прилеглій до "Євромістечка", і з 8 по 13 травня на території навколо Міжнародного виставкового центру. Комісія з торгівлі вирішила доручити Департаменту промисловості виконавчого органу Київради (КМДА) підготувати відповідне розпорядження.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Національна поліція України звернулася до КМДА з пропозицією обмежити продаж алкогольних напоїв у столиці на час проведення Євробачення.