ua en ru

Київрада домовилась з "Київенерго" про співпрацю та вирішення проблемних питань, - О.Довгий

Київська міська рада домовилась з керівництвом АК "Київенерго" про співпрацю та вирішення проблемних питань. Про це на сьогоднішньому засіданні Київради повідомив секретар Київради Олесь Довгий, передає кореспондент РБК-Україна.

"Інформую, що у вівторок, 14 грудня, відбулась перша спільна нарада керівників фракцій та керівництва "Київенерго", метою якої було напрацювання механізму співпраці депутатів Київради та АК "Київенерго". В результаті нашої домовленості було визначено відповідно особу, або відповідні особи в компанії "Київенерго", які повинні у визначений термін достатньо оперативно реагувати на всі звернення депутатів, і відповідно на звернення мешканців, які через депутатів можуть таким чином вирішувати свої проблеми", - зазначив О.Довгий.

За його словами, серед іншого було домовлено і про те, що керівник АК "Київенерго" Едуард Соколовський особисто буде на зв'язку з усіма керівниками фракцій Київради.

"Я маю велику надію, що цей перший крок назустріч один одному найближчим часом зніме усі питання по відношенню до "Київенерго", а у "Київенерго" - по відношенню до Київради. Що вони будуть вичерпані", - сказав О.Довгий.