ua en ru

У київській поліції заявили про затримання одного з тих, хто перешкоджав роботі журналіста на Майдані

У київській поліції заявили про затримання одного з тих, хто перешкоджав роботі журналіста на Майдані Фото: протест на Майдані

Йому висунуто підозру у вчиненні злочину

Голова управління Національної поліції у Києві Андрій Крищенко заявив про затримання одного з тих, хто перешкоджав роботі журналіста на Майдані Незалежності. Про це він заявив в ході брифінгу, передає 112 Україна.

"У ході роботи встановлено факти, біля готелю "Козацький" був встановлений факт нападу на журналіста, перешкоджали його журналістській діяльності, його посадили в машину невідомі особи, вивезли. Внесли в реєстр, підкреслюю, цей факт нами був встановлений ще до звернення журналіста. Ми встановили цих осіб. Зараз один з них затриманий, йому висунуто підозру у скоєнні злочину за ст. 146 - обмеження волі і ст. 171 - перешкоджання журналістській діяльності. Він затриманий в порядку ст. 208", - заявив Крищенко.

Нагадаємо, вчора, 21 лютого, за фактом перешкоджання професійній діяльності і викрадення журналіста столична поліція почала розслідування. Зі слів потерпілого, під час підготовки сюжету і спроби запису інтерв'ю невідомі особи перешкоджали йому, потім примусово посадили в автомобіль, а через деякий час відпустили.