ua en ru

У Київській ОДА найближчим часом проведуть ряд кадрових змін

У Київській ОДА найближчим часом проведуть ряд кадрових змін Лев Парцхаладзе

Київська обласна державна адміністрація (КОДА) найближчим часом проведе низку кадрових змін у керівництві департаментів. Про це журналістам заявив перший заступник голови КОДА Лев Парцхаладзе, передає кореспондент РБК-Україна.

"Необхідно міняти людей... На цьому тижні ви побачите старт роботи... Ми залучили консалтингові компанії зі стратегічного планування. Зокрема EBS, Hudson Ukraine, Ward Howell, Ancor. За найближчий місяць вони на безоплатній основі допоможуть нам відібрати найкращих фахівців, мотивованих змінювати на краще життя і в нашій області, і по всій країні",- заявив Парцхаладзе.

За його словами, підбір кадрів буде проходити публічно на конкурсній основі.
Парцхаладзе зазначив, що необхідна заміна кадрів у зв'язку з низьким рівнем професіоналізму деяких співробітників. Крім того, частина співробітників викрита в корупції.

"Оскільки в даний час швидко підняти заробітну плату керівників структурних підрозділів КОДА не представляється можливим, на керівних посадах у системі обласного адміністрування потрібні люди, які мають фінансовий запас міцності і рік-два можуть працювати на волонтерських засадах, не розраховуючи тут заробити тут, а скоріше, будучи готовими витратити власні кошти, щоб створити і утримати команду фахівців",- додав він.

Нагадаємо, Лев Парцхаладзе був призначений першим заступником голови Київської ОДА 19 лютого.