ua en ru

У Київській області загорілося фармацевтичне підприємство

У Київській області загорілося фармацевтичне підприємство Фото: пожежа (УНІАН)

До гасіння пожежі залучено 12 одиниць техніки та 60 рятувальників

У Київській області загорілося фармацевтичне підприємство, рятувальники ліквідовують пожежу у виробничо-складському приміщенні. Про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

"25 вересня в 18:59 надійшло повідомлення про пожежу в м. Біла Церква в одноповерховому окремо розташованому виробничо-складському приміщенні ангарного типу, за попередньою інформацією, по зберіганню і упаковці ліків", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, за попередніми даними жертв і постраждалих немає. Зазначається, що до гасіння пожежі залучено 12 одиниць техніки та 60 чоловік особового складу підрозділів ДСНС.

Так, станом на 20:20 площа пожежі становила близько 5 тис. квадратних метрів. Додатково задіяні 5 одиниць техніки Головного управління ДСНС в Києві.

Наголошується, що на місці пожежі працює оперативна група Головного управління ДСНС в Київській області.

У свою чергу, прес-служба міськради Білої Церкви уточнює, що пожежа сталася на підприємстві "Біофарма". Відповідними службами проводилися дослідження щодо наявності в повітрі шкідливих речовин. За результатами перевірки, шкідливих речовин не виявлено.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Запорізькій області в місті Мелітополь результаті пожежі у будинку загинула жінка.