ua en ru

У Київській області затримали на хабарі двох посадовці "Київобленерго"

У Київській області затримали на хабарі двох посадовці "Київобленерго" Фото: затримання (Департаменту захисту економіки Національної поліції України facebook.com)

Посадовці вимагали від громадянина 30 тисяч гривень хабара

У Київській області поліцейські затримали на хабарі двох посадовці районного "Київобленерго". Про це повідомила прес-служба Департаменту захисту економіки Національної поліції України в Facebook.

"Оперативники Управління захисту економіки в Київській області задокументували протиправну діяльність двох посадовців районного підрозділу ПрАТ "Київобленерго". Вони вимагали від громадянина 30 тисяч гривень хабара. За це пообіцяли не притягувати останнього до відповідальності у вигляді накладення 100 тисяч гривень штрафу", - заявили в поліції.

Київщина: затримали на хабарі 2-х посадовців районного підрозділу ПрАТ "Київобленерго" Оперативники Управління захисту...

Опубліковано Департамент захисту економіки Національної поліції України 21 вересня 2017 р.

Нагадаємо, у Тернопільській області правоохоронці затримали голову сільради, яка отримала 10 тис. гривень хабара. За даними правоохоронців, місцевий житель повинен був перерахувати кошти на банківський рахунок, щоб отримати дозвіл на розміщення кіоску. Після зарахування коштів на особистий рахунок голови сільської ради правоохоронці затримали в її службовому кабінеті.