ua en ru

У Київській області відновили дорогу до Чорнобиля за програмою президента

У Київській області відновили дорогу до Чорнобиля за програмою президента Фото: у Київській області відновили дорогу до Чорнобиля (facebook.com)
Автор: РБК-Украина

У Київській області за програмою президента "Велике будівництво" провели поточний середній ремонт траси загального користування місцевого значення О101110 Іванків - Радомишль, яка веде до Чорнобильської зони. На ремонт траси з обласного бюджету виділили 16 млн грн.

За словами голови Київської ОДА Василя Володіна, влада прагне розкрити туристичний потенціал Чорнобиля.

"Активно працюємо над розвитком Чорнобильської зони в якості туристичного магніту. І оновлення дорожньої інфраструктури в цьому напрямку грає ключову роль. Зокрема ми відремонтували дорогу, яка веде від Іванкова до Чорнобиля. Зробили це швидко та якісно", - заявив Василь Володін.

Згідно з планом президентської програми "Велике будівництво", підрядники влаштували на об’єкті вирівнюючий шар заввишки 6 см, уклали узбіччя та з’їзди і нанесли розмітку.

Зазначається, що у рамках програми цьогоріч на дорогах Київщини планують прокласти 60 км нового асфальтного покриття. На це передбачили 1,2 млрд грн.