ua en ru

У Київській області за добу на дорогах загинуло 5 людей

У Київській області за добу на дорогах загинуло 5 людей Фото: оформлення ДТП (РБК-Україна)

Поліцейські загалом склали понад 130 адмінпротоколів за порушення ПДР

У Київській області за минулу добу на автошляхах загинуло п'ятеро людей. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

Зазначено, що під час профілактичної роботи на дорогах поліцейські склали понад 130 адміністративних протоколів за порушення правил дорожнього руху, в тому числі і за керування в нетверезому стані.

"Не обійшлося без трагічних випадків - на дорогах області загинуло п’ятеро людей віком від 15 до 60 років. Переважно пригоди траплялися в темну пору доби - період обмеженої видимості", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, як розповіли в поліції, в Обухівському районі без ознак життя поблизу дороги виявили 15-річного підлітка. За словами фахівців, характер отриманих травм говорить про те, що хлопець став жертвою ДТП. Наразі поліція вживає всі можливі заходи щодо встановлення особи та розшуку водія, який зник із місця пригоди.

Своєю чергою в Броварському районі в ДТП постраждали двоє - автомобіль на смерть збив чоловіка, який вів по узбіччю дороги інвалідний візок. 78-річну жінку, яка перебувала у візку, наразі реанімують лікарі.

"У Білоцерківському та Сквирському районах столичного регіону загинуло двоє пішоходів. Чоловіки переходили проїжджу частину у невстановленому місці. Від отриманих тілесних ушкоджень обидва померли одразу", - розповіли у відомстві.

Там також додали, що ще одна трагедія сталася на трасі Київ-Харків поблизу Березані - під колеса потрапив 52-річний водій бензовозу. В мить, коли киянка на своєму автомобілі не впоралася з керуванням, загиблий ремонтував вантажівку та перебував на смузі розгону.

За всіма фактами поліція відкрила кримінальні провадження, проводяться досудові розслідування.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Полтавській області 25 грудня 2017 року поблизу села Новофедорівка Чутівського району, на автодорозі Київ - Харків - Довжанський, сталося зіткнення мікроавтобуса та вантажівки. Унаслідок аварії загинула одна людина, ще одну травмовано.