ua en ru

У Київській області повісилася школярка

У Київській області повісилася школярка Фото: дівчинка повісилася на скакалці

У Білій Церкві після сварки з матір'ю на скакалці повісилася 8-річна дівчинка

В місті Біла Церква Київської області після сварки з матір'ю дочка покінчила з собою, повісившись на гімнастичній скакалці. Поліцейські встановили, що учениця 2-го класу не брала участі в соціальних мережах, які пропагують смерть, передає прес-служба обласної поліції.

Повідомляється, що до чергової частини Білоцерківського відділу поліції надійшло повідомлення від лікаря швидкої допомоги про те, що в одному з приватних будинків за місцем проживання повісилася 8-річна дівчинка. На місце події одразу прибули співробітники поліції.

Встановлено, що мати, йдучи в магазин, зробила зауваження своїй доньці, що не прибрано в кімнаті і попросила її швидко навести порядок. Через годину мати повернулася додому і виявила свою дитину повішеною. Дівчинка мала позитивні характеристики, з 5-ти років професійно займалася гімнастикою.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2, п. 2 ст. 115 (умисне вбивство малолітньої дитини) Кримінального кодексу України. Зараз співробітники поліції встановлюють всі обставини смерті школярки. Досудове слідство триває.

Нагадаємо, раніше в "групи смерті" було виявлено 35 тисяч українських дітей.