ua en ru

В Київській області стався вибух, є постраждалі

В Київській області стався вибух, є постраждалі Фото: вибух (flickr.com/jerry_lake)

В результаті вибуху постраждали дві людини

У місті Біла Церква (Київська область) стався вибух, в результаті якого постраждали 2 людини. Про це повідомляє прес-служба Нацполиции у Київській області в Facebook.

"У місті Біла Церква опівночі чоловік з дружиною вигулювали собаку і побачили біля воріт цегла. Коли господар підняв її, щоб прибрати, стався вибух - спрацював саморобний вибуховий пристрій. Подружжя отримали осколкові поранення різного ступеня тяжкості", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що постраждала 50-річну жінку доставили в лікарню, де їй діагностували відкритий перелом лівої ноги та травматичний шок. Також 41-річний чоловік отримав поранення у вигляді поранення голови, ноги, контузія ока.

За даним фактом порушено кримінальну виробництво за ст. 15 (замах на злочин) і ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) КК України. Поліція встановлює всі обставини злочину, проводить оперативно-розшукові заходи по встановленню осіб, причетних до закладання вибухівки.

На Київщині стався вибух, від якого постраждало двоє підприємців У місті Біла Церква опівночі чоловік з дружиною вигул...

Опубліковано Головне управління Національної поліції у Київській області 28 липня 2017 р.

Нагадаємо, також сьогодні повідомлялося, що у Рівненській області у приватний будинок кинули гранату.