ua en ru

У Київській області правоохоронці вилучили фальсифікованої кави на 2 млн гривень

У Київській області правоохоронці вилучили фальсифікованої кави на 2 млн гривень Фото: зерна кави (unsplash.com/Mark Daynes)

Вилучено понад 250 кг контрафактної продукції

У Київській області правоохоронці викрили підпільне виробництво кави та вилучили понад 250 кг контрафактної продукції. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

"Фальсифікована продукція була представлена декількома видами: зернова кава, розчинна та кавові напої. Для продажу використовували торгові знаки світових виробників даної продукції", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці вилучили продукцію у цехах та точках продажу, а також устаткування, тару та записи "чорнової" бухгалтерії.

У Київській області правоохоронці вилучили фальсифікованої кави на 2 млн гривеньУ Київській області правоохоронці вилучили фальсифікованої кави на 2 млн гривеньУ Київській області правоохоронці вилучили фальсифікованої кави на 2 млн гривеньУ Київській області правоохоронці вилучили фальсифікованої кави на 2 млн гривеньУ Київській області правоохоронці вилучили фальсифікованої кави на 2 млн гривень

Фото: вилучена продукція (прес-служба Національної поліції)

Наразі відкрито кримінальне провадження.

Нагадаємо, у вересні минулого року в Києві ліквідували діяльність цеху з виготовлення контрафактного кальянного тютюну.