ua en ru

У Києві ліквідували діяльність цеху з виготовлення контрафактного кальянного тютюну

У Києві ліквідували діяльність цеху з виготовлення контрафактного кальянного тютюну Фото: податкова міліція (sfs.gov.ua)

У результаті проведеного обшуку було виявлено та вилучено понад 254 кг кальянного тютюну

У Києві співробітники податкової міліції припинили діяльність підпільного цеху, в якому здійснювалося виготовлення контрафактного кальянного тютюну. Про це повідомив перший заступник голови Державної фіскальної служби Сергій Білан на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"У ході операції "Акциз-2017" і розслідування кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) КК, було встановлено, що в гаражному приміщенні 38-річний виходець з однієї з країн Близького Сходу здійснює виготовлення контрафактного кальянного тютюну шляхом змішування тютюну з сухими і рідкими ароматизаторами. У подальшому отримана продукція реалізовувалася на території Києва та Київської області", - сказано у повідомленні.

У Києві співробітники податкової міліції припинили діяльність підпільного цеху, в якому здійснювалося виготовлення контр...

Опубліковано Сергієм Біланом 22 вересня 2017 р.

Зазначається, що в результаті проведеного обшуку було виявлено та вилучено понад 254 кілограмів кальянного тютюну, вартістю майже 650 тисяч гривень, ароматичні добавки, а також обладнання, яке використовувалося у незаконній діяльності.

Нагадаємо, у липні в Раді зареєстрували законопроект, яким пропонується передбачити заборону куріння тютюнових виробів, а також електронних сигарет і кальянів: у ліфтах і таксофонах; в приміщеннях і на території установ охорони здоров'я; в приміщеннях і на території навчальних закладів; в приміщеннях і на території спортивних і фізкультурно-оздоровчих споруд та закладів фізичної культури і спорту; в приміщеннях закладів ресторанного господарства; в приміщеннях об'єктів культурного призначення; в приміщеннях органів державної влади та органів місцевого самоврядування, інших державних установ.