ua en ru

У Київській області повністю забезпечено рух автотранспорту

У Київській області повністю забезпечено рух автотранспорту Фото: ремонт дороги (torange.biz)

Комунальники очистили від снігу дороги в Київській області

За станом на 6:00 ранку 12 лютого, повністю забезпечено проїзд автошляхами загального користування державного значення. Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Київській області.

Згідно з повідомленням, станом на 6:00 ранку на території Київської області місцями туман і невеликий сніг, температура повітря становить 0-2° морозу. Покриття автодоріг місцями сухе, місцями мокре.

Для забезпечення безпечного проїзду на автодорогах протягом доби працювало 60 одиниць спецтехніки підрядних організацій. Також для обробки дорожнього полотна було використано 1265 тонн піщано - соляної суміші та 49 тонн технічної солі.

За прогнозами Укргідрометцентру в понеділок у Київській області: хмарно, місцями невеликий сніг, на дорогах місцями ожеледиця. Температура вночі 2-7° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла.

Служба автомобільних доріг у Київській області закликає водіїв неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху: не перевищувати швидкість, використовувати ремені безпеки, а також дотримуватися безпечної дистанції під час руху.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, влада в Києві планує придбати близько 100 одиниць дорожньої спецтехніки, зокрема, снігоприбиральної, для того, щоб швидше та ефективніше прибирати місто під час негоди.