ua en ru

У Київській області поліція затримала групу чоловіків за розбійний напад на підприємство

У Київській області поліція затримала групу чоловіків за розбійний напад на підприємство Фото: у Київській області поліція затримала групу чоловіків за розбійний напад на підприємство

Ними виявилися 11 жителів Київської області від 26 до 37 років

Співробітники поліції затримали "на гарячому" групу осіб, які скоїли розбійний напад на підприємство села Трипілля Обухівського району 6 квітня 2016 року. Про це йдеться в повідомленні відділу комунікації Головного управління Національної поліції в Київській області.

Зловмисники увірвалися на місцеве підприємство Трипілля 6 квітня, одягнені в однаковий фірмовий одяг, балаклави, озброєні металевими предметами, і почали нищити майно.


Пізніше група невідомих зникла з місця злочину, викравши з підприємства металевий сейф, комп'ютерне обладнання і сервер, на якому зберігається запис з камер відеоспостереження.

Розбійниками виявилися 11 чоловіків, жителів Київської області, віком 26-37 років.

Зараз їх доставили в Обухівський відділ поліції, де вони дають пояснення. Відкрито кримінальну справу за частиною 3 статті 187 - розбій, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Чернігівській області СБУ спільно з прокуратурою та внутрішньою безпекою поліції затримала трьох поліцейських, які під виглядом працівників ДАІ систематично вимагали хабарі від водіїв.