ua en ru

У Київській області місцеві жителі зупинили спробу вивантажити фури з львівським сміттям

У Київській області місцеві жителі зупинили спробу вивантажити фури з львівським сміттям Фото: місцеві жителі зупинили спробу вивантажити фури з львівським сміттям

Поліція зафіксувала незаконне вивантаження побутових відходів і помістила фури на штрафмайданчик

У Києво-Святошинському районі Київської області, біля села Бузова, місцеві жителі зупинили спробу двох вантажівок з побутовими відходами вивантажити сміття, привезене зі Львова. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Київської області.

"На спецлінію 102 поліції Київщини надійшло повідомлення від одного з депутатів сільради про те, що поблизу села Бузова вантажні автівки викидають сміття. На місці події зібралися обурені місцеві жителі, які погрожують водіям фізичною розправою", - йдеться в повідомленні.

altaltalt

Фото: у Київській області місцеві жителі зупинили спробу вивантажити фури зі сміттям

Повідомляється, що поліція задокументувала факт незаконного вивантаження побутових відходів і помістила вантажні автомобілі на штрафмайданчик.

За фактом інциденту відкрите кримінальне провадження, правоохоронці намагаються з'ясувати, хто замовив незаконне транспортування сміття.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в селі Підгірці Обухівського району (Київська область) поліція затримала 4 вантажівки з львівським сміттям.