ua en ru

У київському метрополітені заявили про кібератаку

У київському метрополітені заявили про кібератаку Фото: київський метрополітен (РБК-Україна)

У КП закликають пасажирів користуватися альтернативними способами оплати

Комунальне підприємство "Київський метрополітен" заявило про кібератаку. Про це прес-служба КП повідомила на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"Увага! Кібератака! Метро працює в звичайному режимі, окрім банківських сервісів (оплата безконтактними банківськими картками на жовтому турнікеті чи MasterPass). Перепрошуємо за незручності та просимо пасажирів користуватися альтернативними способами оплати", - сказано у повідомленні.

Увага! Кібератака! Метро працює в звичайному режимі, окрім банківських сервісів (оплата безконтактними банківськими карт...

Опубліковано КП "Київський метрополітен" 24 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, інформація з приводу сьогоднішньої хакерської атаки на сайт Міністерства інфраструктури України в Департамент кіберполіції Національної поліції України не надходила.

Відзначимо, Міністерство інфраструктури України підвищило заходи безпеки у зв'язку з ростом кіберзагрози, в результаті якої стався збій в роботі сайту відомства сьогодні, 24 жовтня 2017 року.

Раніше повідомлялося, що в роботі сайту Мінінфраструктури стався збій. У той же час РБК-Україна в прес-службі відомства відмовилися коментувати причини неполадок в роботі сайту.