ua en ru

У київському метро затримали озброєного чоловіка з наркотиками

У київському метро затримали озброєного чоловіка з наркотиками Фото: поліція Києва затримала в метро чоловіка з наркотиками

За словами затриманого, наркотики він знайшов в підземному переході

У Києві на станції метро "Площа Льва Толстого" поліцейські затримали чоловіка з пістолетом і наркотиками. Про це повідомили в прес-службі Головного управління Національної поліції міста Києва.

Повідомляється, що 43-річний житель Чернігова перевозив у сумці речовини зеленого кольору, а також пістолет, який він заховав у кобурі під курткою.


"Чоловік пояснив, що пістолет він придбав в Інтернет-магазині для самозахисту, а наркотики знайшов у підземному переході. Жодних документів на револьвер у нього не було", - йдеться в повідомленні.

За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що урядовий квартал в Києві будуть охороняють у посиленому режимі до 17 червня.