ua en ru

У київському метро затримали пасажира з гранатами

У київському метро затримали пасажира з гранатами Фото: поліція (РБК-Україна)

За словами затриманого, гранати він знайшов біля військового полігону у Львівській області

У київському метро затримали пасажира, який в рюкзаку перевозив дві гранати і запали до них. Про це йдеться в повідомленні поліції Києва у Facebook.

Повідомляється, що на станції метро "Житомирська" працівники поліції затримали 21-річного хлопця, який перевозив в рюкзаку небезпечні предмети. Під час особистого огляду правоохоронці виявили дві гранати РГД-5 і два запали до них.

"За словами власника боєприпасів, небезпечні предмети він знайшов біля полігону у Львівській області і віз додому для використання в особистих цілях. Вилучені боєприпаси направлені на експертне дослідження", - йдеться у повідомлення.

Поліція відкрила справу за незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Розслідування триває.

У столичній підземці поліція вилучила у уродженця Чернігівщини гранати (ФОТО) За даним фактом розпочате кримінальне пров...

Опубліковано Поліція Києва 4 жовтня 2017 р.

alt

Фото: вилучені гранати

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поліція посилить заходи безпеки в центрі Києва 3-6 жовтня у зв'язку у зв'язку з засіданнями Ради та проведенням масових заходів.