ua en ru

У київському метро поліція вилучила у чоловіка револьвер

У київському метро поліція вилучила у чоловіка револьвер Фото: станція метро "Теремки"

Подія сталася на станції метро "Теремки"

В Києві на станції метро "Теремки" увечері 18 січня правоохоронці вилучили у 25-річного киянина пістолет. Про це повідомляє відділ комунікації київської поліції.

"Увечері на кінцевій станції підземки працівники поліції зупинили чоловіка, який поводився підозріло і мав ознаки алкогольного сп'яніння. Правоохоронці запросили його в кімнату поліції для встановлення особи. Під час поверхневого огляду у чоловіка виявили та вилучили предмет, схожий на пістолет. Відповідного дозволу на зброю у нього не було", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці вилучили револьвер "Наган", оснащений патронами (7 штук) і пакет з речовиною, схожою на марихуану. Затриманий розповів, що револьвер він нібито знайшов рік тому в Харківській області і залишив собі з метою самооборони. Патрони до зброї він виготовив самостійно.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

altalt

Фото: вилучена зброя

Нагадаємо, У Харкові, в одній з квартир вибухнула граната, одна людина загинула.