ua en ru

Київський тервиборчком зареєстрував кандидатом у мери Києва Дарта Вейдера

Київська міська територіальна виборча комісія 30 квітня зареєструвала кандидатом в мери Києва першого заступника глави "Інтернет партії України" Дарта Вейдера.

Київська міська територіальна виборча комісія 30 квітня зареєструвала кандидатом в мери Києва першого заступника глави "Інтернет партії України" Дарта Вейдера. Про це в ефірі ТРК "Київ" заявила член Київського тервиборчкому Анастасія Зернова.

"Подав в установленому законом порядку документи, тому ми зобов'язані були його зареєструвати... В бюлетені у нас буде Дарт Вейдер", - зазначила Зернова.

Крім того, Дарт Вейдер подав документи на реєстрацію кандидатом в мери Одеси, вибори якого також призначені на 25 травня.

Раніше Дарт Вейдер подавав також документи на реєстрацію кандидатом в Президенти України, однак ЦВК відмовила йому, знайшовши в поданих документах неправдиві дані. За цим фактом правоохоронні органи відкрили кримінальне провадження.

Всього, як зазначає ТРК "Київ", тервиборчком зареєстрував 8 кандидатів у мери Києва. Серед них Віталій Кличко, Микола Катеринчук, Леся Оробець, Іван Салій, Людмила Василенко, Володимир Бондаренко.

Відомо також, що подав документи на реєстрацію кандидатом у мери Києва нардеп від партії "Свобода" Андрій Іллєнко.

Київський тервиборчком зареєстрував кандидатом у мери Києва Дарта Вейдера

Київський тервиборчком зареєстрував кандидатом у мери Києва Дарта Вейдера

Нагадаємо, 30 квітня був останній день для подання документів на реєстрацію кандидатів у мери і депутати місцевих рад.

Вибори мера Києва і депутатів Київради призначені на 25 травня.