ua en ru

Київський штаб "Батьківщини" заявляє про незгоду із пропозиціями "Удару" щодо зняття мажоритарників

Київський штаб "Батьківщини" заявляє про свою категоричну незгоду із діями політичної партії "Удар", яка сьогодні оприлюднила списки кандидатів у народні депутати України, яких вони знімають на користь кандидатів від "Батьківщини", а також список кандидатур від "Батьківщини", які мають бути зняті на їх користь. Про це повідомляє прес-служба київської міської парторганізації "Батьківщини".

"Столичний осередок партії "Батьківщина" вважає сьогоднішні дії партії Віталія Кличка такими, що направлені на зрив процесу об'єднання опозиційних сил та сприяння провладним кандидатам... Фактично, партія "Удар" пропонує зняти по Києву 7 кандидатів від об'єднаної опозиції, в той час як сам "Удар" милостиво погодився зняти лише двох. І це після того, як затвердження кандидатів по місту Києву було результатом кропіткого підбору та широкого обговорення поміж членів об'єднаної опозиції", - йдеться у заяві.

У Київській «Батьківщині» стверджують, що соціологічні дослідження проводилися на протязі всієї виборчої компанії і підтверджують перевагу "Батьківщини".

Читайте також: "Удар" зняв на користь "Батьківщини" 26 кандидатів, з них тільки двох по Києву