ua en ru

Київський метрополітен у п'ятницю обмежить роботу кількох станцій

Київський метрополітен у п'ятницю обмежить роботу кількох станцій Ілюстративне фото (РБК-Україна)

Роботу обмежать через концерт американського рок-гурту Imagine Dragons

Комульне підприємство "Київський метрополітен" у п'ятницю ввечері обмежить роботу кількох своїх станцій у центрі міста через концерт відомого американського рок-гурту Imagine Dragons. Про це повідомляє прес-служба КП на сторінці у соцмережі Facebook.

Так, у відомстві проінформували, що 31 серпня з 7-ї до 8-ї вечора станція метро "Олімпійська" не працюватиме взагалі, "Площа Льва Толстого" закриється на вхід, "Палац спорту" - на вихід.

Київський метрополітен у п'ятницю обмежить роботу кількох станцій

Також вказано, що після 23:00 можливе обмеження входу на ці станції.

Нагадаємо, у Києві 28 серпня у зв'язку з футбольним матчем було змінено режим роботи ряду станцій метро в центрі міста. Тоді зазначалося, що з 21.00 до 22.00 станція "Олімпійська" працювати не буде; "Площа Льва Толстого" закривається на вхід; а "Палац спорту" закривається на вихід. Разом з тим метро працювало на годину довше.

Додамо, у київському метрополітені до 31 серпня можна обміняти старі сині жетони на нові зелені. Обмін проводиться тільки в сервісних центрах метрополітену з доплатою. За кожен жетон треба доплатити 3 гривні. Сервіс-центри метро Києва, де обмінюють жетони, працюють щодня з 8:00 до 19:00. Перерва на обід триває півгодини - 12:00 - 12:30.