ua en ru

Київська міська організація "Нашої України" виключила Ющенка з рядів партії

Київська міська організація виключила голову партії "Наша Україна", екс-Президента України Віктора Ющенка з членів партії. Відповідне рішення оголосив голова політради партії Сергій Бондарчук, передає прес-служба партії.

"Під час виборчої кампанії 2012 року за згодою Віктора Ющенка були проведені заміни членів ОВК та ДВК від Української народної партії та "Нашої України" в південних і східних областях України. Такими діями Віктор Ющенко зрадив програмні цілі партії",- йдеться в рішенні організації.

Також у рішенні говориться про те, що з метою уникнення звіту та відповідальності, за допомогою "підконтрольних йому членів президії" Ющенко блокує скликання з'їзду і намагається в незаконний спосіб узурпувати керівництво партією.

За словами Бондарчука, саме київська міська організація мала право виключити Ющенка з лав партії, оскільки він перебував на її обліку.

На питання журналістів, в кого знаходяться ключі від сейфу партії, Бондарчук відповів: "Статут, печатка партії, прапор знаходяться тут (Спаська, 36), тобто у нас".

Читайте також: Обласні організацій "Нашої України" вимагають змінити керівництво партії та відновити опозиційний курс