ua en ru

Київська "Батьківщина" прийняла рішення обнулити списки депутатів Київради

Київська міська організація "Батьківщини" сьогодні в ході конференції прийняла рішення "обнулити списки" депутатів Київради. Про це РБК-Україна заявив народний депутат від фракції "Батьківщина" Володимир Бондаренко.

"Так, є таке рішення - обнулити списки. Вважаю це повною маячнею", - заявив Бондаренко.

За його словами це рішення помилкове оскільки існує багато інших способів змусити владу піти на вибори в Києві, "а це один з найбільш "тупих" варіантів, це абсолютно неприйнятний розвиток подій, адже є ще і можливість звернення до судів, і існує ще воля киян, які можуть припинити платити податки, платити за комунальні послуги".

У свою чергу, голова міської організації Юрій Одарченко заявив, що це є практичним, юридичним і логічним рішенням, яке необхідно зробити всім опозиційним партіям, представленим у Київраді. "Це - основа для складання повноважень всіх депутатів Київради після 2 червня, коли Київради стає нелегітимною. Без депутатів міська рада не зможе функціонувати. До того ж, у випадку обнулення списків ми можемо бути впевнені в тому, що до міської ради не потраплять люди, які вже не мають ніякого відношення до "Батьківщини".

Читайте також: КСУ відклав проведення виборів у Києві до 2015 р.