ua en ru

Під Києвом затримали зловмисників, які викрали жінку в центрі Одеси

Під Києвом затримали зловмисників, які викрали жінку в центрі Одеси Фото: поліція затримала викрадачів одеситки

Викрадачі вимагали викуп у розмірі 5 млн гривень

У Київській області поліція затримала зловмисників, що викрали жінку в центрі Одеси. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Національної поліції.

"До затримання озброєних викрадачів залучили бійців поліцейського спецпідрозділу КОРД. У результаті спецоперації викрадена жінка не постраждала. Викрадачам загрожує до 12 років позбавлення волі", - йдеться в повідомленні.

Як наголошується, поліцейські опитали рідних і знайомих, а також вилучили записи з камер відеоспостереження. Крім того, оперативники встановлювали осіб, які могли бути причетні до викрадення. Зловмисники вийшли на зв'язок зі знайомим викраденої жінки і вимагали 5 мільйонів гривень або 200 тисяч доларів за її звільнення.

Повідомляється, що поліцейські встановили кількох вихідців з Кавказького регіону, які могли бути причетні до викрадення одеситки. Правоохоронці відстежили рух викрадачів і затримали їх на території Київської області.

В результаті операції всіх зловмисників затримали.

Відзначимо, 3 листопада, в один з відділів поліції Одеси надійшло повідомлення від 29-річного місцевого жителя. Він повідомив, що невідомі викрали його 54-річну матір.

Під Києвом затримали зловмисників, які викрали жінку в центрі ОдесиПід Києвом затримали зловмисників, які викрали жінку в центрі ОдесиПід Києвом затримали зловмисників, які викрали жінку в центрі ОдесиПід Києвом затримали зловмисників, які викрали жінку в центрі ОдесиПід Києвом затримали зловмисників, які викрали жінку в центрі Одеси

Фото: затримані у справі з викрадення жінки в центрі Одеси

Нагадаємо, викрадення брата співробітника СБУ підтвердив 2 листопада, на брифінгу глава відомства Василь Грицак.