ua en ru

Під Києвом затримали викрадачів елітних автомобілів

Під Києвом затримали викрадачів елітних автомобілів Фото: викрадений автомобіль знайшли в одному з гаражів у Боярці

Затримані повертали викрадені авто за винагороду

Під Києвом затримали двох молодих людей, які підозрюються у викраденні дорогого автомобіля "Лексус". Про це йдеться в повідомленні поліції Києва.

Повідомляється, що зловмисники викрали автомобіль з парковки торгово-розважального центру в Оболонському районі Києва, поки його власниця перебувала в приміщенні. Один з них спостерігав за автовласницею в торговому центрі, а його спільник відкрив замок позашляховика, завів його і поїхав.

"Чоловіків затримали в місті Боярка в приватному гаражі, який вони незадовго до цього орендували. Разом з автомобілем у зловмисників вилучили номерні знаки від чужих авто, пристосування для відкриття замків тощо. Крім того, в одному з гаражів виявили викрадений тиждень тому "Ренж ровер". За нашою інформацією, чоловіки викрадали дорогі авто, які повертали власникам за грошову винагороду або розбирали на запчастини і продавали", - повідомив начальник поліції Києва Андрій Крищенко.

Також повідомляється, що підозрюваними виявилися двоє уродженців Криму. Суд обрав їм запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави в розмірі 1,5 млн гривень за кожного.

altalt

Фото: викрадачі зберігали елітні авто в Боярці

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві чоловік викрав маршрутку і поранив поліцейського.