ua en ru

Під Києвом від вибуху гранати загинув військовий

Під Києвом від вибуху гранати загинув військовий Фото: під Києвом вибухнула граната (flickr.com/securityserviceofukraine)

Ще двох військових і цивільного госпіталізували з тілесними ушкодженнями

У Ворзелі Ірпінського району Київської області від вибуху гранати загинув один військовий, ще двох і цивільного госпіталізували з тілесними ушкодженнями. Про це йдеться в повідомленні поліції Київської області у Facebook.

Повідомляється, що вчора близько 23:20 біля одного з магазинів у Ворзелі відпочивала компанія молодих людей, серед яких були військовослужбовці з гранатою.

"В результаті необережного поводження з вибуховим предметом один з військових загинув. Ще трьох чоловіків, двоє з яких військовослужбовці, госпіталізували до лікарні з різними тілесними ушкодженнями. На місці події працює слідчо-оперативна група поліції. Встановлюються причини та обставини трагедії", - додали в поліції.

Смертельний #вибух на #Київщині: у руках військовослужбовців зірвалася #граната Вчора, 23 вересня, близько 23.20 годин...

Опубліковано Головне управління Національної поліції в Київській області 23 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Рівненській області після занять на полігоні помер учасник АТО. Військовий помер в результаті раптової зупинки серця, реанімаційні заходи не дали результату.