ua en ru

Під Києвом внаслідок стрілянини постраждали 2 людини

Під Києвом внаслідок стрілянини постраждали 2 людини Фото: стрілянина (Pixabay)

За фактом стрілянини під Києвом порушено справу

Під Києвом у м. Бровари внаслідок стрілянини, що сталася в ніч на 5 березня 2018 року, постраждали 2 людини. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Київській області.

Як зазначається, правоохоронці вночі отримали повідомлення про стрілянину в Броварах, в результаті якої постраждали двоє чоловіків, а особа, яка здійснила стрілянину, втекла.

"Працівники групи реагування патрульної поліції на одній з вулиць міста затримали підозрюваного. Ним виявився 20-річний місцевий житель. Напередодні між чоловіками (45 та 47 років) та компанією молоді виникла словесна перепалка. Хлопець дістав пістолет та зробив кілька пострілів. Постраждалих із тілесними ушкодженнями доставили до лікарні", - йдеться у повідомленні.

Під Києвом внаслідок стрілянини постраждали 2 людиниПід Києвом внаслідок стрілянини постраждали 2 людини

Фото: у Броварах сталася стрілянина (kv.npu.gov.ua)

Як зазначається, під час затримання правоохоронці виявили у зловмисника зброю - попередньо стартовий пістолет, перероблений для стрільби гумовими кулями.

Наразі за вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Зловмиснику загрожує до семи років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на бульварі Вернадського в Києві сталася бійка зі стріляниною, внаслідок чого постраждала одна особа.