ua en ru

Під Києвом поліція виявила схрон зброї та боєприпасів

Під Києвом поліція виявила схрон зброї та боєприпасів Фото: поліція

Зброю виявили у лісосмузі у с. Калинівка, де її залишив 35-річний місцевий житель

У Васильківському районі Київської області правоохоронці виявили схрон зброї та боєприпасів. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції в Київській області у Facebook.

Повідомляється, що зброю виявили у лісосмузі у с. Калинівка, де її залишив 35-річний місцевий житель. Зловмисник повідомив, що боєприпаси він отримав від колишнього учасника антитерористичної операції.

"Співробітники управління протидії наркозлочинності поліції Київської області виявили у лісовому масиві в с. Калинівка Васильківського району арсенал зброї та боєприпасів, який закопав 35-річний місцевий житель. Молодик пояснив, що бойову сумку йому передав для зберігання колишній учасник антитерористичної операції", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, із знайденої схованки правоохоронці вилучили два пістолети "Флобер", пневматичний пістолет, магазин від автомату, пристрій від гвинтівки, бойову гранату "Ф-1", газову гранату "РГД" та чотири запали до них, близько 600 різнокаліберних боєприпасів до пістолетів, автоматів і кулеметів, речовину, зовні схожу на порох і 70 грамів пластиду. Крім того, вдома у підозрюваного правоохоронці вилучили близько 70 грамів наркозілля "конопля".

Наразі правоохоронці встановлюють канал надходження зброї до підозрюваного, слідчі дії тривають. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі.

У лісосмузі на Київщині виявлено схрон зброї та боєприпасів https://kv.npu.gov.ua/uk/publish/article/473976 Співробітни...

Опубліковано Головне управління Національної поліції в Київській області 23 квітня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Краматорську хлопчик біля школи знайшов коробку з гранатами.