ua en ru

Під Києвом активістам спалили 2 автомобіля

Під Києвом активістам спалили 2 автомобіля Фото: підпал автомобілів під Києвом (fb.com - pol.kyivregion)

Особи причетних до скоєння злочину встановлюються

Під Києвом вночі, 15 жовтня, невідомі підпалили автомобіль працівниці Коцюбинської селищної ради Дарини Александрової. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу поліції Київської області.

Як повідомляється, одночасне загорання двох автомобілів сталося на парковці біля однієї з багатоповерхівок у смт. Коцюбинське. Вогонь швидко перекинувся на інші авто.

"Я о 3 годині ночі почула сигналізацію брелка. Спрацював зворотній зв’язок. Підбігла до вікна - бачу горить моя машина. З іншого боку - горить машина чоловіка", - розповіла Александрова.

В поліції зазначили, що врятувати автотехніку на парковці не вдалося. Вогнем пошкоджено 7 автівок.

За попередніми даними невстановлена особа підкинула під автомобіль "Mercedes" невідому речовину. Після чого почалось його загорання. А за мить загорілося авто "Hyundai", що було припаркове за 100 м від першого.

"За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України. Працівники поліції проводять оперативно-розшукові заходи щодо встановлення особи, причетної до скоєння злочину. Триває слідство", - повідомили в поліції.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Глухові спалили автомобіль активісту, який критикував міську владу і виступав за відставку голови міста. За словами активіста, машина була справною, тому він розглядає тільки версію з підпалом.