ua en ru

Кияни скаржаться на поведінку учасників Евромайдана, - джерело в 15-51

Мешканці кількох районів столиці незадоволені поведінкою учасників Евромайдана, що заполонили центр Києва. Про це повідомляє джерело в КБУ «Контактний центр міста Києва 1551» Київської міськдержадміністрації (КМДА).

«За кілька останніх днів ми прийняли більше тисячі скарг від киян. Переважно йдеться про городян, що проживають на Хрещатику та прилеглих до нього вулицях. Найпоширеніша претензія стосується шуму, який не змовкає навіть пізно вночі. Також мешканці столиці незадоволені тим, що учасники Евромайдана не прибирають за собою сміття. На жаль, є також скарги, що стосуються реалізації фізіологічних потреб у дворах і навіть під'їздах будинків центральної частини міста. Такі дзвінки поодинокі, але вони є», - повідомив співробітник call-центру.

КБУ «Контактний центр міста Києва 1551» створений на основі колишньої Служби допомоги киянам Call-центр 15-51 і входить в Національну систему опрацювання звернень до органів влади. Усі звернення заявників потрапляють до відповідних структурних підрозділів столичної адміністрації. Свої претензії можна відправити за допомогою спеціалізованих порталів в мережі Інтернет, а також за телефонами гарячої лінії.