ua en ru

Кияни купують житло в новобудовах втричі частіше, ніж вторинне

З початку поточного року кількість квартир, проданих на первинному ринку житла в Києві втричі перевищила кількість аналогічних угод, укладених на вторинному ринку. Про це УНН повідомили в Асоціації фахівців з нерухомості України.

З початку поточного року кількість квартир, проданих на первинному ринку житла в Києві втричі перевищила кількість аналогічних угод, укладених на вторинному ринку. Про це УНН повідомили в Асоціації фахівців з нерухомості України.
"Кількість квартир, виставлених на продаж на вторинному ринку житла, зменшилася більш ніж на 10% порівняно з аналогічним періодом 2013 року. При відсутності покупців і нестабільності цін, коливанні курсу долара деякі продавці передумали продавати житло, зайняли вичікувальну позицію. При цьому з початку 2014 р. кількість квартир, проданих на первинному ринку житла, в три рази більше, ніж на вторинному ринку", - відзначили в АФНУ.
Із загальної кількості в 100 квартир, 85 продається саме в новобудовах.
Нагадаємо, протягом травня у Києві продали на 30% більше квартир, ніж за квітень. Наприклад, ХК "Київміськбуд" на сьогодні має близько 8 тис. інвестиційних договорів з населенням на будівництво житла.
Також експерти відзначили зростання попиту на нерухомість під Києвом, але хто з забудовників пропонує найбільш оптимальні умови покупки і в той же момент є надійним?
Ключовими критеріями, за якими потенційні покупці роблять свій вибір на користь того чи іншого забудовника є не тільки співвідношення ціна/якість, але і зручні умови покупки (розстрочка).
Одним з лідерів напрямку, експерти відзначають житловий комплекс - «Петровський квартал», який розташований всього в 5 хв від Окружної дороги в напрямку Білогородки. Цей РК клубного типу являє собою минигородок, що складається з 30 будинків.

Експерти відзначають, що важливою перевагою даного РК є зручна система безпроцентної розстрочки до 2-х років, яка дасть можливість платити за власне житло, а не платити оренду, викидаючи гроші на повітря.
Зараз в ЖК «Петровський Квартал» проводиться акція «2 роки і вона твоя», яка дає можливість придбати квартиру без % розстрочку на 2 роки і платити всього 630 $*(курс - 9.7) в місяць. Також з цього місяця доступна покупка квартир в кредит від «Укргазбанку». Запишіться на консультацію до 30 червня ТУТ і отримайте можливість купити квартиру за акційним курсом - 9.7.