ua en ru

"Київенерго" впроваджує новий формат розрахунків за тепло

"Київенерго" впроваджує новий формат розрахунків за тепло Фото: Євген Бушма

Кияни отримають нові платіжки в серпні

ПАТ "Київенерго" впроваджує новий (європейський) формат розрахунків за тепло. Про це сьогодні в ході прес-конференції повідомив комерційний директор підприємства Євген Бушма, передає кореспондент РБК-Україна.

За його словами, вже в серпні нову платіжку отримають понад 80 тис. жителів 603 будинків столиць, які обслуговують ОСББ і ЖБК. Киянам, чиї будинки знаходяться в управлінні комунальних житлових підприємств, "Київенерго" розішле рахунки нового формату в кінці 2015 - початку 2016 р.

"Ми плануємо вже на початку нового року всіх жителів перевести на розрахунки такого формату. Зараз це відбуватися для певного сегмента житлових комплексів", - сказав Бушма.

Серед відмінностей платіжки за опалення і гаряче водопостачання, створеної киянами і "Київенерго" від рахунку ГІОЦ: можливість окремого обліку декількох лічильників гарячої води, облік показань багатотарифних лічильників. Клієнтам, які надали "Київенерго" поточні показники своїх лічильників гарячої води, в кінці місяця будуть надходити автоматично заповнені платіжки (з урахуванням пільг і субсидій).

Нагадаємо, Київська міська державна адміністрація (КМДА) має намір посилити свій вплив на ПАТ "Київенерго".