ua en ru

У Києві у чоловіка викрали сумку з мільйоном гривень

У Києві у чоловіка викрали сумку з мільйоном гривень Фото: Нацполіція (npu.gov.ua)

Потерпілий взяв з собою гроші з метою придбання автомобіля

У вівторок, 3 жовтня, в Дніпровському районі міста Києва двоє зловмисників викрали з автомобіля барсетку і сумку з грошима, в якій знаходився 1 млн гривень. Про це повідомляє відділ комунікації Національної поліції Києва.

Наголошується, що інформація про напад на киянина в чергову частину столичної поліції надійшла в 16:50.

"Потерпілий повідомив правоохоронцям, що близько 16:15 на перехресті бульвару Перова і вулиці Стальського, коли він зупинився на світлофорі, двоє невідомих у балаклавах розбили скло в його автомобілі і забрали з пасажирського сидіння барсетку, а з багажника - сумку, в якій знаходився один мільйон гривень. Після скоєного розбійники поїхали на темному автомобілі", - йдеться в повідомленні.

За словами 30-річного потерпілого, спочатку він попрямував в офіс, а потім подзвонив в поліцію. Він також повідомив, що хотів придбати автомобіль, і саме з цією метою взяв з собою гроші.

У Нацполіції повідомили, що відомості про інцидент зареєстровані в Дніпровському управлінні поліції. Крім цього, вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 5 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

На даний момент правоохоронці встановлюють усі обставини події, а також опитують місцевих жителів, які могли стати свідками. У зв'язку з цим місті введено відповідний оперативний план.

Нагадаємо, в Києві відбулося збройне пограбування магазину мобільних телефонів.