ua en ru

У Києві зловмисники напали на автомобіль охоронців і відібрали у них сумку з грішми

У Києві зловмисники напали на автомобіль охоронців і відібрали у них сумку з грішми Фото: поліція

Сума завданих збитків встановлюється, введено план "Перехоплення"

У Києві зловмисники напали на автомобіль приватної охоронної фірми і викрали сумку грошей. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила речниця Головного управління Національної поліції Києва Оксана Блищик.

Як зазначається, група злочинців розбила скло в автомобілі та забрала із салону сумку із грішми. Наразі сума збитків встановлюється.

"Подія сталася у Святошинського районі Києва на проспекті Перемоги о 16-й годині: до автомобіля приватної охорони підбігли четверо осіб, розбили водійське та задні пасажирські вікна. На момент нападу в авто перебувало троє осіб", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, один із зловмисників вдарив чоловіка, який сидів на задньому сидінні, і забрав сумку із грішми. Наразі поліція проводить огляд місця події, опитує свідків та очевидців.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. У Києві введено план "Перехоплення": правоохоронці розшукують автомобіль "Мерседес" темного кольору.

Столична поліція встановлює обставини розбійного нападу на машину приватної охоронної фірми (ФОТО) Зловмисники розбили с...

Опубліковано Оксаною Блищик 20 березень 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві на території санаторію стався конфлікт зі стріляниною.