ua en ru

У Києві через спеку обмежать рух великовантажного транспорту

У Києві через спеку обмежать рух великовантажного транспорту Фото: транспорт Києва (kyivcity travel)

У зв'язку з підвищенням температури повітря у Києві обмежать рух великовантажного транспорту

У зв'язку з підвищенням температури повітря у Києві з 10:00 до 22:00 обмежать рух великовантажного транспорту. Про це йдеться в повідомленні прес-служби КМДА.

"З 10:00 до 22:00 у зв'язку з підвищенням температури повітря до +28 ° С вводиться обмеження руху на вулично-дорожньої мережі Києва для великовагових транспортних засобів загальною вагою понад 24 тонн і навантаженням на вісь більше 7 тонн", - йдеться в повідомленні.

Управління патрульної поліції в Києві здійснює оперативний контроль за дотриманням водіями великовантажних транспортних засобів обмеження руху на вулично-дорожній мережі столиці.

Зазначимо, такі зміни вводяться згідно з розпорядженням КМДА від 07.07.2012 № 1173 "Про обмеження руху великовагового автотранспорту на вулицях і дорогах м. Києва у зв'язку з підвищенням температури повітря".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві через спеку до 6 серпня 2017 року заборонено проведення продовольчих ярмарків.

Як наголошується, згідно з інформацією Українського гідрометеорологічного центру, в Києві з 1 по 6 серпня прогнозується підвищення температури повітря до +34.