ua en ru

У Києві завтра обмежать рух на декількох вулицях

У Києві завтра обмежать рух на декількох вулицях Фото: обмеження руху (колаж РБК-Україна)

Рух на кількох вулицях обмежать у зв'язку з ремонтом

У Києві завтра, 28 вересня 2017 року, обмежать рух на декількох вулицях у зв'язку з ремонтом. Про це повідомляє прес-служба Київської міської держадміністрації, посилаючись на інформацію Комунальної корпорації "Київавтодор".

"З 12:00 до 18:00 28 вересня у зв'язку з ремонтом асфальтобетонного покриття на шляхопроводі на перетині вулиць Шолом-Алейхема та Братиславської буде частково обмежено рух транспорту у напрямку від житлового масиву Троєщина до станції метро "Чернігівська", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією "Київавтодору", крім того, у зв'язку з ремонтними роботами з 20:00 28 вересня до 6:00 29 вересня буде частково обмежено рух транспорту на шляхопроводі на перетині Наддніпрянського шосе і вулиці Будіндустрії в напрямку житлового масиву Корчувате.

В прес-службі компанії просять водіїв з розумінням поставитися до тимчасових незручностей і по можливості обирати інші маршрути руху.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що виконуючий обов'язки керівника "Укравтодору" Славомір Новак заявив, що в цьому році буде затверджено план розвитку доріг до 2022 року.