ua en ru

У Києві завтра обмежать рух на Московському і Південному мостах

У Києві завтра обмежать рух на Московському і Південному мостах Фото: Московський міст у Києві (wikipedia.org/Вальдимар)

Рух буде обмежено з 11:00

У Києві 17 листопада буде частково обмежено рух транспорту на Московському і Південному мосту. Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

"17 листопада у зв'язку з ремонтними роботами рух транспорту Московським і Південним мостами буде частково обмежено", - йдеться в повідомленні.

зокрема, обмеження передбачені на Південному мостовому переході з 11:00 до 20:00 - у першій смузі у напрямку руху з проспекту Бажана М. на Наддніпрянське шосе; Московському мосту через Дніпро і через Десенку з 11:00 до 18:00 - у першій смузі руху в напрямку станції метро "Петрівка".

Нагадаємо, сьогодні, 16 листопада, у Києві обмежено рух по Московському мосту через річку Дніпро.

"З 11:00 год. до 18:00 год. 16.11.2017 у зв'язку з виконанням робіт по ремонту деформаційного шва на Московському мосту через річку Дніпро буде обмежено рух транспорту у першій смузі руху в напрямку станції метро" Петрівка". "Київавтодор" просить водіїв з розумінням поставитися до тимчасових незручностей", - йдеться в повідомленні.