ua en ru

У Києві завтра працюватиме додатковий вихід на станції метро "Гідропарк"

У Києві завтра працюватиме додатковий вихід на станції метро "Гідропарк" Фото: метро (РБК-Україна)

Додатковий вихід на станції метро "Гідропарк" працюватиме з 10 до 17 години

У Києві завтра, 19 січня 2018 року, працюватиме додатковий вихід на станції метро "Гідропарк". Про це йдеться у повідомленні прес-служби КП "Київський метрополітен" у Facebook.

"Завтра, 19 січня, з 10 до 17 години, крім основного, на станції "Гідропарк" працюватиме додатковий вихід (східний вестибюль)", - йдеться у повідомленні.

Друзі! Завтра, 19 січня, з 10 до 17 години, крім основного, на станції "Гідропарк" працюватиме додатковий вихід (східний...

Опубліковано КП "Київський метрополітен" 18 січня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві для забезпечення безпечного святкування Хрещення будуть задіяні 125 осіб і 13 одиниць техніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

"Загалом, для забезпечення безпечного святкування Водохреща в Києві буде задіяно 125 осіб і 13 одиниць техніки, загалом, від Головного управління залучається 65 чоловік особового складу та 8 одиниць техніки", - повідомляли у ДСНС.

Крім того, для забезпечення безпеки людей на водних об'єктах у столиці будуть облаштовані місця для проведення обряду купання в ополонці, із залученням рятувальних постів ДСНС в Києві та водолазних підрозділів комунальних спеціалізованих аварійно-рятувальних служб столиці.