ua en ru

У Києві забудовника зобов'язали виплатити майже 41 млн гривень до місцевого бюджету

У Києві забудовника зобов'язали виплатити майже 41 млн гривень до місцевого бюджету Фото: прокуратура

Одного зі столичних забудовників зобов'язали виплатити майже 41 млн гривень пайових внесків

У Києві забудовника зобов'язали виплатити майже 41 млн гривень пайових внесків у місцевий бюджет. Про це повідомляє прес-служба київської прокуратури.

"Завдяки вжитим прокуратурою міста Києва заходам представницького характеру з приватного суспільства в столичний бюджет стягнуто майже 41 млн гривень заборгованості по сплаті пайової участі у створенні соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури міста Києва", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що в 2008 році між Департаментом економіки та інвестицій виконавчого органу Київської міської ради і приватною структурою було укладено договір пайової участі. За його умовами, товариство зобов'язувалося у встановлені договором терміни сплатити в бюджет міста пайовий внесок, у зв'язку з будівництвом офісного центру на вул. Дмитрівській у Шевченківському районі міста Києва. У зв'язку з неналежним виконанням товариством своїх зобов'язань у столичний бюджет не надійшло майже 41 млн гривень.

Нагадаємо, раніше Генеральна прокуратура України повідомила про підозру ще одному фігуранту справи забудовника Анатолія Войцеховського.