ua en ru

У Києві заступника директора дитячого театру затримали на хабарі 200 тис. гривень

У Києві заступника директора дитячого театру затримали на хабарі 200 тис. гривень Фото: Київський театр опери та балету для дітей та юнацтва (kyiv.gp.gov.ua)

Підозрюваний вимагав кошти від підприємця за надання в оренду приміщень театру

Київська місцева прокуратура разом із Солом’янським управлінням поліції затримали на одержанні 200 тис. гривень хабара заступника директора Київського театру опери та балету для дітей та юнацтва. Про це повідомила прес-служба прокуратури Києва.

"У вівторок, 22 травня 2018 року, Київською місцевою прокуратурою №9 у взаємодії з Солом’янським управлінням поліції та УЗЕ в м. Києві ДЗЕ Нацполіції України затримано на вимаганні та одержанні 200 тис. гривень неправомірної вигоди заступника директора Київського муніципального академічного театру опери та балету для дітей та юнацтва", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці встановили, що затриманий вимагав зазначені кошти від підприємця за надання в оренду приміщень театру для проведення відеозйомок.

Підозрюваного затримали під час отримання всієї суми хабара у приміщенні театру.

Вирішується питання щодо оголошення затриманому про підозру за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу.

Тривають першочергові слідчі дії.

У Києві заступника директора дитячого театру затримали на хабарі 200 тис. гривеньУ Києві заступника директора дитячого театру затримали на хабарі 200 тис. гривень

Фото: заступника директора театру затримали на хабарі

Нагадаємо, у столичному регіоні поліція викрила двох посадовців, які заробляли на оренді державної та комунальної власності.